smartphone filmen/mojo

Wil je ook leren een professionele video te maken met je smartphone. Dan is Rob Freijssen Mediamanagement het bedrijf dat je daar in kan opleiden en coachen.

Rob is een van de eerste mediamakers in Nederland die de methode van video maken met de Smartphone (mojo) omarmt. Al in 2014 studeert Rob af  als Master Management en Innovatie met een thesis over Mobiele Journalistiek.

De werkwijze van video/ tv maken met de mobiele telefoon heeft Rob op grote schaal ingevoerd bij OPEN Rotterdam. Dagelijks worden daar tv-reportages  en social mediavideo`s gemaakt met de smartphone. En er zijn zelfs live uitzendingen van evenementen met 3 of 4 geschakelde smartphones.

 

Diverse trainingen Video maken met de Smartphone 

Rob Freijssen Media management biedt diverse trainingen aan in Video maken met de Smartphone (zowel voor journalisten, communicatiemedewerkers als managers). Rob is geeft trainingen aan zowel bezitters van Iphones als eigenaren van Android-toestellen.

De verschillende trainingen :

1. Beginnerstraining ( 1 dag ) 

2. Basistraining video maken met de smartphone ( 2 dagen )

3. Training video maken met de smartphone voor gevorderden ( 2 dagen) 

Ook een inspiratiesessie over Video maken met de smartphone en de mogelijkheden voor communicatie-afdelingen, journalisten, mediabedrijven en bestuurders behoort tot de mogelijkheden, evenals een lezing op een congres.

Heb je belangstelling voor een training? Mail naar Rob en hij overlegt met je over de data dit voorjaar.

Belangstelling voor een van deze trainingen ?  Of een ander verzoek ?

Mail hier de vraag. Of bel Rob Freijssen  06-5339 2339

Incompany training

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor trainingen speciaal voor jouw bedrijf, instelling of organisatie, en komen we naar je toe voor een zogeheten incompany- training.
Een groot aantal onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, media, ngo`s en gemeenten hebben al een training op maat gevolgd.

In al deze trainingen werkt Rob Freijssen Mediamanagement samen met Davidson Rodrigues en geregeld ook  met FH Communicatie Raad en Daad.

Als trainer in filmen met de smartphone ( mojo) is Rob op een event over Mobiele journalistiek / communicatie geinterviewd over zijn visie op smartphone filmen en monteren door Erwin Blom van Fast Moving Targets.