interim

Interim

Rob is als ervaren leidinggevende in de media en communicatie de aangewezen man om tijdelijk leiding te geven aan een project, een redactie of communicatie-afdeling.

In mediabedrijven is Rob met zijn coachende, betrokken maar ook resultaatgerichte wijze van leidinggeven succesvol geweest. Onder zijn leiding is de lokale publieke omroep OPEN Rotterdam binnen 4 jaar door een vakjury uitgeroepen tot Lokale Omroep van het Jaar 2017.

Dit onder meer vanwege het succesvol implementeren van een werkwijze van het maken van verhalen m.b.v. van de smartphone (mojo) en de eigen visie op (nieuws-)-journalistiek : constructief, hyperlokaal en met de video en digital first strategie. 

Via zijn eigen bedrijf  is hij onder meer ook werkzaam als interim leidinggevende bij KRO /RKK, (5 jaar) NTR (1 jaar)  L1 (1 jaar) en NH (0,5 jaar) Maar eerder is Rob succesvol als hoofdredacteur bij RTV Rijnmond en eindredacteur bij de KRO. Daarnaast heeft hij voor verschillende communicatiebureau`s een aantal succesvolle projecten gerealiseerd.

Voorbeelden van succesvolle projecten van Rob

Award Lokale Omroep van het jaar 2017 OPEN Rotterdam

– Lokale Omroep Award Nieuws 2017 voor verkiezingsserie Stem uit de Wijk

–   Nominatie Emmy Award voor Twee Luik  “Je gaat dood zoals je geleefd hebt” bij KRO/RKK, als eindredacteur.

– Bij NTR  als eindredacteur van de documentaire Mooie Johan  https://www.npo.nl/mooie-johan/22-09-2010/RVU_104726

– En het radioprogramma Familie Nederland voor Radio 5.